Steinsoppkremet pasta med svinestrimler, squash og sopp, servert med syltet rødløk og ruccola

Steinsoppkremet pasta med svinestrimler, squash og sopp, servert med syltet rødløk og ruccola

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Squash
½ stk
Sjampinjong
100 g
Rødløk
½ stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Sitron
½ stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 879 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server ristede pinjekjerner til retten hvis du har det.

Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Ha halvparten av løken i en skål, og klem over saften fra halve sitronen. Rør godt, og la den lettsyltede rødløken stå på benken frem til servering. Rør gjerne litt av og til.
Skyll og kutt squashen i terninger. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen, soppen og resten av rødløken i omtrent 5 minutter, eller til løken er blank. Krydre med litt salt og pepper. Ha grønnsakene over på en tallerken. 
 Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter, til det er gyllent. Tilsett grønnsakene fra punkt 3, crème fraîchen, steinsoppulveret, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland pastaen med sausen, eller server det hver for seg.
 Kutt resten av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp pastaen med ruccolaen ved servering.
Vel bekomme!