Steinsoppkremet pasta med svinestrimler, squash og sopp, servert med syltet rødløk og ruccola
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Squash
½ stk
Sjampinjong
100 g
Rødløk
½ stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Crème fraîche
150 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Sitron
½ stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 879 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 84 g
- Protein: 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server ristede pinjekjerner til retten hvis du har det.
Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Ha halvparten av løken i en skål, og klem over saften fra halve sitronen. Rør godt, og la den lettsyltede rødløken stå på benken frem til servering. Rør gjerne litt av og til.
Skyll og kutt squashen i terninger. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen, soppen og resten av rødløken i omtrent 5 minutter, eller til løken er blank. Krydre med litt salt og pepper. Ha grønnsakene over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter, til det er gyllent. Tilsett grønnsakene fra punkt 3, crème fraîchen, steinsoppulveret, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland pastaen med sausen, eller server det hver for seg.
Kutt resten av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp pastaen med ruccolaen ved servering.
Vel bekomme!