Fiskeburgere med frisk salat, tzatziki og ovnsbakte potetbåter

Fiskeburgere med frisk salat, tzatziki og ovnsbakte potetbåter

Retten har ingen vurdering
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
700 g
Crispisalat
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Fiskeburgere
500 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Middagsyoghurt
150 g
Hamburgerbrød
1 pakke
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Bakepapir (kan sløyfes)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket fersk mynte i tzatzikien for ekstra frisk smak!

Sett stekeovnen på 230 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Skyll salaten i kaldt vann. Kutt tomatene, rødløken og halve agurken i tynne skiver. Ha grønnsakene i skåler for servering. Riv resten av agurken på et rivjern.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskeburgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Vend på fiskeburgerne jevnlig.
Klem ut saften fra den revne agurken med hendene. Bland agurken sammen med tzatzikikrydderet og middagsyoghurten i en serveringsskål.
Varm hamburgerbrødene i stekeovnen sammen med potetene de siste 1-2 minuttene av potetenes steketid.
God middag!