Pannestek laksefilet og thaisalat, toppet med hakkede peanøtter
Laktosefri

Pannestek laksefilet og thaisalat, toppet med hakkede peanøtter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Agurk
1 stk
Spinat
50 g
Lime
1 stk
Råkostmiks
150 g
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Laksefilet
300 g
(Fisk)
Smør
1 ss
(Melk)
Koriander
1 bunt
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 847 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 61 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist gjerne peanøttene i en tørr og varm stekepanne med litt chiliflak og sesamfrø for enda mer smak. Ha gjerne litt fiskesaus i thaisalaten også.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
 Kutt agurken i to på langs, og deretter i skiver på skrå. Skyll og tørk spinaten. Kutt limen i to. Ha nudlene, agurken, spinaten og råkostmiksen i en serveringsbolle. Press over saft fra limen, og hell over sesam- og chilisausen. Bland godt. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett 1 ss smør mot slutten av steketiden.
 Skyll og grovhakk korianderen. Topp thaisalaten med fisken, korianderen og de hakkede peanøttene ved servering. 
Vel bekomme!