Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
Glutenfri

Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing

3.9 (202)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olje
Småpoteter
300 g
Sennepsvinaigrette
½ pakke
(Sulfitt, Sennep)
Dill
½ bunt
Dill
½ bunt
Agurk
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ss
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 538 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 50 g
  • Protein: 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til de sennepsmarinerte potetene med litt flytende honning.

Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Skyll og finhakk dillen. Skyll agurken, og kutt den i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen halvparten av dillen, agurken, saften fra halve sitronen og ½ ss sukker i en skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
 Sil vannet av potetene, og ha dem tilbake i kjelen. Bland inn sennepsvinaigretten og resten av dillen.
Kutt resten av sitronen i båter. Server urtedressingen og sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!