Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta casarecce og grønn salat
Laktosefri

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta casarecce og grønn salat

4.35 (617)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Pasta
200 g
(Hvete)
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Salsicciadeig
300 g
Revet ost
100 g
(Melk)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 907 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk basilikum for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og hønsebuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
 Ha kaldt vann på hendene, og form små kjøttboller av kjøttdeigen. Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne mozzarellaen. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!