Tacokrydret kjøttdeig i pita med friske grønnsaker og Drømmelett

Tacokrydret kjøttdeig i pita med friske grønnsaker og Drømmelett

3.64 (233)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Kjøttdeig
500 g
Three spice
1 pakke
Hjertesalat
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Fullkornspita
1 pakke
(Hvete, Rug)
Drømmelett
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha et presset hvitløksfedd og litt olivenolje i Drømmeletten for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 190 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, tilsett tacokrydderet, og stek kjøttdeigen videre i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper ved behov.
Skyll hjertesalaten og del den i grove biter. Kutt paprikaen, agurken og tomaten i terninger. Hell vannet av maiskornene, og ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Fukt pitabrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Fyll pitabrødene med kjøttet og grønnsakene, og server med Drømmeletten.
Vel bekomme!