Gratinerte kjøtt- og grønnsakskjøttboller i tomatsaus med linguine og ruccola- og eplesalat
Laktosefri

Gratinerte kjøtt- og grønnsakskjøttboller i tomatsaus med linguine og ruccola- og eplesalat

4.29 (93)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
Hakkede tomater
400 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet ost
50–100 g
(Melk)
Linguine
200 g
(Hvete)
Ruccola
50 g
Rødt eple
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 989 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 101 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader.
 Hell de hakkede tomatene over i en ildfast form, og rør inn oreganokrydderet, oksebuljongen og kjøttbollene. Strø den revne osten over, og stek kjøttbollene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
 Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje.
Buon appetito!
Vel bekomme!