Kjøtt- og grønnsaksboller i paprikasaus med agurk- og tomatsalat, servert med couscous og urtedressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Couscous
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½–1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Bladpersille
½ bunt
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Paprikasaus
1 pakke
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 853 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan ha kjøttbollene i en ildfast form, og helle paprikasusen over. Da steker du dem i ovnen på 220 grader i 10–15 minutter.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og grovhakk persillen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt saft fra sitronen og 1 ss olivenolje.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakskjøttbollene i 3–4 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Ha i paprikasausen, og gi det hele et lite oppkok.
Server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!