Kokospanert torsk med bakte grønnsaker, ris og currysaus
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Egg
- hvetemel
- olje
- pepper
- salt
- smør
minimais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Torskefilet
675 g
Panko
1 pakke
Kokosmasse
75 g
Jasminris
1 pakke
Currysaus
1 pakke
Egg
2 stk
Hvetemel
Smør
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til sausen med melk under omrøring for en mildere smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt minimaisene i to på langs, kutt paprikaen i strimler, og del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i staver. Skrell og finhakk hvitløken. Ha grønnsakene i en ildfast form sammen med 2 ss smør. Stek grønnsakene i ovnen i 10-12 minutter.
Skjær fisken i ca. 3 cm. brede strimler. Ha 1 dl hvetemel i en skål, visp sammen 2 egg i en annen skål, og ha pankoen og kokosmassen i en tredje skål. Vend fisken først i hvetemelet, så i eggene, og deretter i panko- og kokosblandingen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Stek fisken på middels varme i litt olje i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper om ønskelig.
Ha sausen i en liten kjele, og kok opp under omrøring.
Vel bekomme!