Kokospanert torsk med bakte grønnsaker, ris og currysaus
20-25

Kokospanert torsk med bakte grønnsaker, ris og currysaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • egg
  • hvetemel
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Ingredienser

 minimais
minimais
1 pakke
rød paprika
Rød paprika
1 stk
brokkoli
Brokkoli
½ stk
kinesisk hvitløk
Kinesisk hvitløk
½ stk
torskefilet
Torskefilet (Fisk)
675 g
panko
Panko (Soya, Hvete)
1 pakke
kokosmasse
Kokosmasse
75 g
jasminris
Jasminris
1 pakke
Currysaus (Laktose)
1 pakke
Egg
2 stk
Hvetemel
Smør
Olje
Salt
Pepper
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med melk under omrøring for en mildere smak.

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.
  2. Bakte grønnsaker: Kutt minimaisene i to på langs, kutt paprikaen i strimler, og del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i staver. Skrell og finhakk hvitløken. Ha grønnsakene i en ildfast form sammen med 2 ss smør. Stek grønnsakene i ovnen i 10-12 minutter.
  3. Kokospanert torsk: Skjær fisken i ca. 3 cm. brede strimler. Ha 1 dl hvetemel i en skål, visp sammen 2 egg i en annen skål, og ha pankoen og kokosmassen i en tredje skål. Vend fisken først i hvetemelet, så i eggene, og deretter i panko- og kokosblandingen.
  4. Tilbered risen som anvist på pakken.
  5. Stek fisken på middels varme i litt olje i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper om ønskelig.
  6. Ha sausen i en liten kjele, og kok opp under omrøring.