Blomkålsuppe med salsicciaboller og vårløk, servert med varme brød

Blomkålsuppe med salsicciaboller og vårløk, servert med varme brød

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Blomkålsuppe
800 g
(Melk, Laktose)
Salsicciadeig
350 g
Vårløk
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 790 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server hvitløkssmør eller aioli til bagettene.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Hell suppen over i en kjele, og varm den opp på middels høy varme under omrøring. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Klem ut små kjøttboller av salsicciadeigen i pannen. Stek kjøttbollene i 5–7 minutter, eller til de er gjennomstekte. Skyll og finsnitt vårløken, og ha den i pannen med kjøttbollene de siste 2 minuttene av steketiden.
 Tilbered brødene som anvist på pakken.
Kutt sitronen i båter. Ha kjøttbollene og vårløken i suppen ved servering, og server brødene og sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!