Blomkålsuppe med salsicciaboller og vårløk, servert med varme brød
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Blomkålsuppe
800 g
Salsicciadeig
350 g
Vårløk
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 790 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server hvitløkssmør eller aioli til bagettene.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og varm den opp på middels høy varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Klem ut små kjøttboller av salsicciadeigen i pannen. Stek kjøttbollene i 5–7 minutter, eller til de er gjennomstekte. Skyll og finsnitt vårløken, og ha den i pannen med kjøttbollene de siste 2 minuttene av steketiden.
Tilbered brødene som anvist på pakken.
Kutt sitronen i båter. Ha kjøttbollene og vårløken i suppen ved servering, og server brødene og sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!