Tomatsuppe med tortelloni og egg, servert med sprøstekt bacon og varme brød
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
2 stk
Tomatpuré
2 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Tortelloni med skinke og ost
250 g
Crème fraîche
150 g
Vann
4 dl
Rustikke multibrød
2 stk
Egg
2 stk
Baconterninger
150 g
Gressløk
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1016 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 110 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre suppen til de voksne med litt chili for en spicy vri.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og hvitløken i 2–3 minutter, til løken er blank. Ha i tomatpuréen, og la det surre 1 minutt til. Ha i tomatsausbasen, hønsebuljongen og 4 dl vann. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Tilsett crème fraîchen, og smak til med salt og pepper.
Tilbered brødene som anvist på pakken.
Kok eggene i 7–8 minutter. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og del dem i to.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 4–5 minutter, til det er sprøtt.
Skyll, tørk og finhakk gressløken. Topp suppen med eggene, baconet og den finhakkede gressløken, og server brødene til suppen.
Vel bekomme!