Glutenfri
Pannestekt ørret med agurksalat, kokte poteter og urtedressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- smør
- olje
Småpoteter
300 g
Agurk
½–1 stk
Reddiker
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Lettrømme
150 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Ørretfilet
300 g
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 554 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 35 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fordel fisken i en smurt ildfast form, krydre den med salt og pepper, og stek den i ovnen i 10–12 minutter på 180 grader.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll og kutt agurken og reddikene i tynne skiver. Bland agurken og reddikene sammen i en skål, og vend inn 1 ts sukker, 2 ss eddik og litt salt og pepper.
Bland lettrømmen og kryddermiksen sammen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper underveis i stekingen.
Kutt sitronen i båter, og server båtene til retten.
Vel bekomme!