Soyamarinert ørret med mangosalat, nøtter og jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Soyamarinert ørret med mangosalat, nøtter og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
En inspirerende ørretrett med kontraster fra det asiatiske kjøkkenet. Salt soyasaus, søt og frisk mango og sprø nøtter.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Jasminris
135 g
Ørretfilet
300 g
(Fisk)
Chiliflak
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
1 stk
Glutenfri soyasaus
2 pose
(Soya)
Olivenolje
2 ss
Mango
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Restaurantsalat
100 g
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Cashewnøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 975 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 89 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt flytende honning i soyamarinaden for en rundere smak.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken i en smurt ildfast form. Bland sammen chiliflakene, sesamfrøene, saften fra halve limen, soyasausen og 2 ss olivenolje i en skål, og hell blandingen over fisken. Stek fisken i ovnen i 8–9 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Kutt agurken i skiver. Skyll og tørk salaten. Bland sammen mangoen, løken, agurken og salaten i en serveringsskål. Topp salaten med nøttemiksen.
 Bruk hendene til å rive den ferdigstekte fisken i biter, og strø bitene over salaten. Bruk soyablandingen fra fiskeformen som dressing til salaten, eller server den til retten.
Kutt resten av limen i båter, og server båtene til retten.
Vel bekomme!