Kjøttboller av storfe i steinsoppsaus, servert med gulrøtter, brokkoli og rørte tyttebær
Glutenfri

Kjøttboller av storfe i steinsoppsaus, servert med gulrøtter, brokkoli og rørte tyttebær

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Brokkoli
½–1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
2 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 937 kcal
  • Fett: 57 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør inn en spiseskje crème fraîche i sjysausen for en ekstra rund og god smak.

 Kok opp en stor kjele med vann, og kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt brokkolien i buketter. Kok gulrøttene sammen med potetene de siste 4 minuttene av koketiden. Ha brokkolien i vannet de siste 2–3 minuttene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i omtrent 5 minutter, til de har fått en jevn stekeskorpe. Hell soppsausen over kjøttbollene, og gi det hele et oppkok. 
Server de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!