Glutenfri
Kjøttboller av storfe i steinsoppsaus, servert med gulrøtter, brokkoli og rørte tyttebær
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Brokkoli
½–1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Steinsoppsaus
1 pakke
Rørte tyttebær
2 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 937 kcal
- Fett: 57 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør inn en spiseskje crème fraîche i sjysausen for en ekstra rund og god smak.
Kok opp en stor kjele med vann, og kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt brokkolien i buketter. Kok gulrøttene sammen med potetene de siste 4 minuttene av koketiden. Ha brokkolien i vannet de siste 2–3 minuttene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i omtrent 5 minutter, til de har fått en jevn stekeskorpe. Hell soppsausen over kjøttbollene, og gi det hele et oppkok.
Server de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!