Rask kyllingwok med fullkornsnudler, brokkoli, friske reddiker og kinakål
Laktosefri

Rask kyllingwok med fullkornsnudler, brokkoli, friske reddiker og kinakål

3.91 (148)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Kokevann
  • olje
  • salt
  • pepper
Brokkoli
1 stk
Delt kinakål
200 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Kinesisk wok- og dippsaus
½–1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Kokevann
½ dl
Fullkornsnudler
100–150 g
(Egg, Hvete)
Reddiker
½ pakke
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 602 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.

 Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.      
 Kok nudlene som anvist på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet. 
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk brokkolien og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet, og kok opp.    
Skyll og kutt reddikene i tynne skiver, og kutt limen i båter. 
 Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene og peanøttene. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt. 
God middag!