Laktosefri
Rask kyllingwok med fullkornsnudler, brokkoli, friske reddiker og kinakål
3.91 (148)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Kokevann
- olje
- salt
- pepper
Brokkoli
1 stk
Delt kinakål
200 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Kinesisk wok- og dippsaus
½–1 pakke
Kokevann
½ dl
Fullkornsnudler
100–150 g
Reddiker
½ pakke
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 602 kcal
- Fett: 17 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.
Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.
Kok nudlene som anvist på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk brokkolien og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet, og kok opp.
Skyll og kutt reddikene i tynne skiver, og kutt limen i båter.
Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene og peanøttene. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt.
God middag!