Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød

Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød

4.12 (926)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Grillet gyroskjøtt
250 g
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Råkostmiks
150 g
Restaurantsalat
100 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 712 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 50 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Snitt halve multibrødet i to på tvers, som et pitabrød, og fyll det med kjøttet, grønnsakene og dressingen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fordel kjøttet i en ildfast form, og stek kjøttet midt i ovnen i 8–10 minutter. Stek multibrødene i ovnen når det er 3–6 minutter igjen av steketiden. 
Ha råkostmiksen og restaurantsalaten i en serveringsskål, og vend inn sennepsvinaigretten.
 Bland yoghurten og persilladen sammen i en skål. Smak til med salt og pepper. 
Varm opp grillen. Pakk gyroskjøttet inn i aluminumsfolie og ha den på direkte varme i 7–8 minutter. Grill multibrødene 3–4 minutter igjen av steketiden til kjøttet.
Vel bekomme!