Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød
4.12 (926)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Grillet gyroskjøtt
250 g
Rustikke multibrød
2 stk
Råkostmiks
150 g
Restaurantsalat
100 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Yoghurt naturell
150 g
Persillade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 712 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 50 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Snitt halve multibrødet i to på tvers, som et pitabrød, og fyll det med kjøttet, grønnsakene og dressingen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fordel kjøttet i en ildfast form, og stek kjøttet midt i ovnen i 8–10 minutter. Stek multibrødene i ovnen når det er 3–6 minutter igjen av steketiden.
Ha råkostmiksen og restaurantsalaten i en serveringsskål, og vend inn sennepsvinaigretten.
Bland yoghurten og persilladen sammen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Varm opp grillen. Pakk gyroskjøttet inn i aluminumsfolie og ha den på direkte varme i 7–8 minutter. Grill multibrødene 3–4 minutter igjen av steketiden til kjøttet.
Vel bekomme!