Pizza Parma toppet med ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat

Pizza Parma toppet med ruccola og Grana Padano

servert med tomatsalat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
½–1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Cherrytomater
250 g
Ruccola
25 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Ruccola
25 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 881 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen jevnt utover. Riv mozzarellaen fra hverandre med hendene, og topp pizzaene med den. Stek pizzaene i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til mozzarellaen er gyllen.       
 Skyll tomatene og ruccolaen. Kutt cherrytomatene i to. Ha dem i en skål sammen med halvparten av ruccolaen, og vend inn balsamicovinaigretten. 
 Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene. Bruk en ostehøvel til å høvle Grana Padano-osten over pizzaene, og topp med resten av ruccolaen og litt god olivenolje. 
Vel bekomme!