Pizza Parma toppet med ruccola og Grana Padano
servert med tomatsalatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Pizzabunner
2 stk
Pizzasaus
½–1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Ruccola
25 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Ruccola
25 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 881 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen jevnt utover. Riv mozzarellaen fra hverandre med hendene, og topp pizzaene med den. Stek pizzaene i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til mozzarellaen er gyllen.
Skyll tomatene og ruccolaen. Kutt cherrytomatene i to. Ha dem i en skål sammen med halvparten av ruccolaen, og vend inn balsamicovinaigretten.
Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene. Bruk en ostehøvel til å høvle Grana Padano-osten over pizzaene, og topp med resten av ruccolaen og litt god olivenolje.
Vel bekomme!