Ovnsbakte svinekoteletter og grønnsaker i oreganokrydret fløtesaus
Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Vårløk
1 pakke
Aromasopp
1 pakke
Svinekoteletter
600 g
Oregano
1 pakke
Lett matfløte
3 dl
Paprikakrydder
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Ha dem i formen med kotelettene! #kastmindremat
Sett stekeovnen på 200 grader.
Del brokkolien i små buketter, og kutt paprikaen i strimler. Grovhakk løken og vårløken, og kutt soppen i grove biter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinekotelettene i 1-2 minutter på hver side, eller til de har fått en gyllenbrun skorpe. Krydre med litt salt og pepper underveis. Legg kotelettene over i en ildfast form.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i ca. 5 minutter, eller til soppen har fått litt farge. Fordel grønnsakene over kotelettene i den ildfaste formen.
Finhakk oreganoen. Visp sammen matfløten, paprikakrydderet og oreganoen. Hell blandingen over grønnsakene og kjøttet, og stek formen i ovnen i ca. 20 minutter.
Vel bekomme!