Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana Padano
4.06 (175)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Pizzabunner
2 stk
Cherrytomater
250 g
Hvitløksdressing
2 pakker
Oregano
1 pakke
Ruccola
50 g
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
2 stk
Olivenolje
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 939 kcal
- Fett: 51 g
- Karbohydrater: 89 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dryss gjerne over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.
Sett en rist midt i stekeovnen, og varm opp ovnen til 250 grader varmluft.
Fordel pizzabunnene på bakepapir. Skyll og tørk tomatene, og kutt dem i to. Fordel hvitløksdressingen og tomatene utover bunnene, og krydre med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
Stek pizzaene på risten i stekeovnen i omtrent 10 minutter, til tomatene og hvitløksdressingen har litt farge og pizzabunnene er sprø.
Skyll og tørk ruccolaen. Topp de ferdigstekte pizzaene med parmaskinken og ruccolaen. Høvle eller riv over Grana Padano-osten med en osthøvel eller et rivjern. Ringle 2 ss god olivenolje over pizzaene.
Buon appetito!
Vel bekomme!