Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat
Laktosefri

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat

4.18 (820)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
  • sukker
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet ost
100 g
(Melk)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1030 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med fersk basilikum.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Ha de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med ønsket mengde av den revne osten. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
 Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!