Gratinerte kjøttboller i tomatsaus servert med pasta casarecce og frisk salat

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus

servert med pasta og frisk salat
4.44 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Casarecce
200 g
(Hvete)
Moste tomater
350 ml
Oregano
½–1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
340 g
Revet ost
100 g
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
975 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
95 g
Protein:
55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn den ferdigkokte pastaen med tomatsausen og kjøttbollene også, for en gratinert pastaform.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og oksebuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen (se tips). Topp formen med ønsket mengde av den revne osten. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
 Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!