Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni

4.17 (226)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Fiskeboller i hvit saus
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Pepperoni
100 g
Blomkål
1 stk
Karri
½–1 pakke
Smør
1–2 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 880 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 63 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek blomkålen i ovnen med litt olje og karri på 220 grader i 15–20 minutter. Du kan også smake til den hvite sausen med litt revet muskat.

Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Ha fiskebollene og den hvite sausen i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Skru ned til middels varme, og la fiskebollene småkoke i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme. Rør om innimellom. Skyll spinaten, og vend den inn i den hvite sausen før servering.
 Skjær pepperonien i strimler. Kutt ønsket mengde av blomkålen i små buketter. Ha pepperonien i en kald stekepanne, og varm den opp til middels høy varme. Stek pepperonien i 2–3 minutter, til den har sluppet fettet. Legg pepperonien over på en tallerken.  
Stek blomkålen på middels høy varme i pepperonifettet i 6–8 minutter, til den er gyllen og mør. Ha i karrien og 1–2 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av blomkålens steketid. Ha i pepperonien, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!