Laktosefri
Pastasalat med sprø kylling, tomat, reddiker og sennepsvinaigrette
4.11 (243)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Casarecce
200 g
Tomat
1 stk
Reddiker
1 pakke
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 757 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 89 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tomater trives ikke så godt i kjøleskapet, men bør helst oppbevares i romtemperatur, gjerne på kjøkkenbenken.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Legg kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Kutt kyllingen i strimler.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann.
Skyll tomaten, reddikene og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og reddikene i skiver. Bland sammen pastaen, tomatene, reddikene og ruccolaen i en salatbolle. Vend inn sennepsvinaigretten, og smak til med salt og pepper. Topp salaten med den sprø kyllingen.
Vel bekomme!
God middag!