Steinsoppravioli med sjampinjong i kremet spinatsaus, toppet med sprøstekt bacon og syrlig rødkål
4.13 (298)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
- sukker
Gul løk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Sjampinjong
100 g
Spinat
50 g
Sitronskall
½ ss
Lett crème fraîche
150 g
Vann
½ dl
Ravioli med steinsopp
1 pakke
Baconterninger
150 g
Finsnittet rødkål
100 g
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 621 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 48 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne et godt brød ved siden av.
Skrell løken og hvitløken. Børst soppen fri for jord. Skyll spinaten og sitronen. Finhakk løken og hvitløken, og del soppen i to. Finriv ½ ss av skallet fra sitronen (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og soppen i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank.
Ha i crème fraîchen, og la det koke i 2 minutter. Vend inn spinaten, og smak til med salt, pepper og skallet fra sitronen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha ½ dl av pastavannet i spinatsausen, litt etter litt, til sausen har ønsket konsistens. Kok det hele i 1 minutt. Vend ravioliene forsiktig inn i spinatsausen rett før servering.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 2–3 minutter, eller til de er sprøstekte. Ha baconet over i en liten skål.
Varm opp stekepannen fra punkt 4 til middels høy varme, og stek rødkålstrimlene i 2–3 minutter. Dryss over litt sukker og salt, og press over saften fra halve sitronen. La det koke i 2–3 minutter, til væsken har kokt inn i kålen
Topp steinsoppraviolien med det sprøstekte baconet og den syrlige rødkålen.
Vel bekomme!