Crispy kyllinglårbiff med jasminris, rødkålsalat med chilidressing og kinesisk dippsaus
Laktosefri

Crispy kyllinglårbiff med jasminris, rødkålsalat med chilidressing og kinesisk dippsaus

4.2 (376)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Hvitløksfedd
1 stk
Smør
1–2 ss
(Melk)
Rødkål
150 g
Lime
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½–1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 780 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn grovhakket frisk koriander i risen for ekstra smak.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir, og stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Ha hvitløken og 1–2 ss smør i en stekepanne eller wokpanne, og varm raskt opp. Ta ut kyllingen fra ovnen og hell hvitløkssmøret over kyllingen. Stek videre i ovnen, til kyllingen er gjennomvarm og sprø. 
 Kutt ønsket mengde av rødkålen i tynne strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt olje. Wokk rødkålen i omtrent 2 minutter. Krydre med salt, og klem over saften fra halve limen. Kutt resten av limen i båter.    
 Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Ha chilimajonesen i en serveringsskål, og vend inn hjertesalaten og rødkålen.    
Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server limebåtene og den kinesiske dippsausen til retten, og dryss over den grovhakkede korianderen. 
Vel bekomme!