Grønnsakswok med portobellosopp, stekt egg, koriander og peanøtter
Laktosefri
Vegetar

Grønnsakswok med portobellosopp

stekt egg, koriander og peanøtter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Vann
½ dl
Portobellosopp
2 stk
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
½ stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Rød chili
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 664 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk to panner til å wokke, eller wokk i to omganger, hvis det blir for stor mengde i pannen.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken. Spar på omtrent ½ dl av kokevannet når du heller av vannet. 
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i stekepannen, og stek dem i omtrent 3 minutter. Ha speileggene over på en tallerken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Legg soppen på en tallerken.  
 Ha ingefærblandingen i pannen, vend inn pak choyen, gulroten og rødløken, og wokk grønnsakene i 2–3 minutter. Skru ned til middels varme, og ha soppen tilbake i pannen. Tilsett bønnespirene, woksausen og de ferdigkokte nudlene. Spe med litt av kokevannet fra nudlene, til woksausen har ønsket konsistens. 
 Skyll og kutt chilien i skiver. Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp retten med peanøttene, chilien og korianderen. Server limebåtene til retten. 
Vel bekomme!