Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola
4.39 (416)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- salt
- pepper
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
Pepperoni
100 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1076 kcal
- Fett: 52 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt chilien i tynne skiver. Hell laken av den ferske mozzarellaen, og kutt den i terninger.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen på pizzabunnene, strø over mozzareallen og den revne osten, og topp med pepperonien. Ha rødløks- og chiliskivene over til slutt. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter.
Topp pizzaene med ruccolaen, og drypp over litt olivenolje. Krydre med litt salt og pepper.
God middag!