Pizza Diavola med mozzarella og pepperoni
rødløk, chili og ruccola4.42 (380)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
Pepperoni
100 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 986 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt chilien i tynne skiver. Hell laken av den ferske mozzarellaen, og kutt den i terninger.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen på pizzabunnene, strø over mozzareallen og den revne osten, og topp med pepperonien. Ha rødløks- og chiliskivene over til slutt. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter.
Topp pizzaene med ruccolaen, og drypp over litt olivenolje. Krydre med litt salt og pepper.
Vel bekomme!