Laktosefri
Glutenfri
Skreifilet med sprøtt skinn, poteter og brokkoli, servert med pepperonismør og pinjekjerner
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Smør
2 ss
Skreifilet med skinn
325 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 647 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 29 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for friskere smak.
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene av potetenes koketid.
Skjær pepperonien i strimler. Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og løken i 4–5 minutter, eller til løken er gyllen og pepperonien sprø. Ha i pinjekjernene og 2 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden.
Krydre fisken med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken med skinnsiden ned i 3–4 minutter. Snu fisken, og tilsett 1 ss smør. Skru ned til lav varme, og la fisken trekke i smøret i 2–3 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
God middag!
Vel bekomme!