Skreifilet med sprøtt skinn, poteter og brokkoli, servert med pepperonismør og pinjekjerner
Laktosefri
Glutenfri

Skreifilet med sprøtt skinn, poteter og brokkoli, servert med pepperonismør og pinjekjerner

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Smør
2 ss
(Melk)
Skreifilet med skinn
325 g
(Fisk)
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 647 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 29 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for friskere smak.

 Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene av potetenes koketid.
Skjær pepperonien i strimler. Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og løken i 4–5 minutter, eller til løken er gyllen og pepperonien sprø. Ha i pinjekjernene og 2 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden.
Krydre fisken med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken med skinnsiden ned i 3–4 minutter. Snu fisken, og tilsett 1 ss smør. Skru ned til lav varme, og la fisken trekke i smøret i 2–3 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
God middag!
Vel bekomme!