Laktosefri
Laksepoke med agurk, syltet ingefær, ponzudressing og chilimajones
4.49 (378)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
135 g
Ponzusaus
1 pakke
Teriyakisaus
1 pakke
Laksefilet
270 g
Sesamfrø
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Agurk
½ stk
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Syltet ingefær
1 pakke
Chilimajones
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 980 kcal
- Fett: 53 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne koriander til retten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Rør sammen ponzusausen og teriyakisausen i en skål. Skjær laksen i terninger, og vend inn sesamfrøene. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1–2 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Ha fisken i skålen med ponzu- og teriyakisausen.
Skyll eplet og agurken. Kutt eplet og agurken i små terninger. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern.
Legg risen i serveringsskåler, og fordel laksen, eplet, agurken, gulroten og rødkålen over. Topp retten med ingefæren, resten av ponzu- og teriyakisausen og chilimajonesen.
Vel bekomme!