Sprøbakt torskefilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og sprøtt bacon
Laktosefri

Sprøbakt torskefilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og sprøtt bacon

4.31 (154)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
Poteter
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Baconterninger
150 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 799 kcal
  • Fett: 41 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker ekstra smak på retten, kan du grille tomatene og salaten over høy varme i en grill- eller stekepanne i 2–3 minutter.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i omtrent 1 cm tykke skiver. Ha potetskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn sitruskrydderet, litt olje og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.  
Ha baconterningene i en stekepanne, og stek terningene på middels høy varme i 4–5 minutter, eller til baconet er sprøtt. 
 Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetenes steketid. Stek videre i 15 minutter, eller til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.  
 Del salaten i to, og skyll den godt. Del salaten i mindre biter med hendene, og ha den i en salatbolle. Vend inn dressingen, og fordel salaten på tallerkener. 
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Legg fisken og potetene opppå salaten, og dryss over tomatterningene, osten og baconet.   
God middag!
Vel bekomme!