Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

4.22 (499)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
Casarecce
100–200 g
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
1 pakke
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Smør
½ ss
(Melk)
Krutonger
40 g
(Hvete)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 912 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen! Dette smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger. 
 Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken. 
 Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek brokkolien i 3–4 minutter, til den har fått litt farge. Ha i ½ ss smør og den finhakkede hvitløken mot slutten av steketiden.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Ha pastaen, grønnsakene, kyllingen og brokkolien på et serveringsfat, eller i en bolle, og fordel cæsardressingen, krutongene og osten over.
Vel bekomme!