Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
4.22 (499)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Casarecce
100–200 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
1 pakke
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Smør
½ ss
Krutonger
40 g
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 912 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Behold fettet på kyllingen! Dette smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek brokkolien i 3–4 minutter, til den har fått litt farge. Ha i ½ ss smør og den finhakkede hvitløken mot slutten av steketiden.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Ha pastaen, grønnsakene, kyllingen og brokkolien på et serveringsfat, eller i en bolle, og fordel cæsardressingen, krutongene og osten over.
Vel bekomme!