Grove karbonader i soppsaus med brokkoli og rustikk potetmos med timian

Grove karbonader i soppsaus med brokkoli og rustikk potetmos med timian

4.21 (70)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Smør
½ ss
(Melk)
Aromasopp
100 g
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 805 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 60 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også gratinere potetmosen med litt ost i ovnen i 10–15 minutter på 220 grader.

Legg posen med potetmos i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar (se tips).
Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 4–5 minutter, til den er gyllen. Tilsett ½ ss smør det siste minuttet av steketiden, og smak til med salt og pepper.
Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek soppen i 2–3, til den er gyllen. Ha soppen over på et fat. Ha litt ny olje i pannen, og stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett soppsausen og den stekte soppen, og gi det hele et raskt oppkok.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Del ønsket mengde av brokkolien i buketter, og skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Kok brokkolien i 2–3 minutter.
Vel bekomme!
Vel bekomme!