Hoisinglasert indrefilet av svin, servert med mangosalat og jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert indrefilet av svin, servert med mangosalat og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Lime
½ stk
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Indrefilet av svin
300 g
Olje
2 ss
Restaurantsalat
50 g
Agurk
½ stk
Mango
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 654 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sett inn et steketermometer der kjøttet er på sitt tykkeste, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen ligger på mellom 62–65 grader. La kjøttet hvile i 5–10 minutter før servering.

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Finriv litt av skallet fra limen (kun det grønne) på et rivjern. Rør sammen hoisinsausen, saften fra halve limen, skallet fra limen og 2 ss olje i en skål. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper.
 Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i 8–12 minutter (se tips). Pensle kjøttet med hoisinsausen 2 ganger i løpet av steketiden. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering. 
 Skyll salaten og agurken. Skrell og kutt mangoen i terninger. Kutt agurken i terninger. Bland salaten, agurken og mangoen i en serveringsskål, og smak til med saften fra limen, salt og pepper.
Skjær kjøttet i skiver før servering. Server sjyen fra den ildfaste formen til retten.
Vel bekomme!