Pulled jalapeno pork-sliders med eple- og rødkålslaw, syltet rødløk, ovnsbakte potetfries og ramsløkaioli
4.37 (229)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- sukker
- vann
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Rødløk
1 stk
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
4 ss
Sukker
4 ss
Vann
2 dl
Grønt eple
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Lett urtedressing
75 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
Aioli med ramsløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 881 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 95 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilbered gjerne kjøttet ute på grillen. Pakk det inn i aluminiumsfolie, og varm sliderbrødene ved siden av kjøttet for ekstra god smak.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i staver. Fordel friesene på den ene siden av et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg kjøttet på den andre siden av stekebrettet. Stek friesene og kjøttet midt i ovnen i omtrent 30 minutter, eller til potetene er gjennomstekte og kjøttet gjennomvarmt.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kok opp 4 ss eddik, 4 ss sukker og 2 dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Skyll eplet, og kutt det i tynne strimler, eller grovriv det på et rivjern. Ha eplet, rødkålen og halve pakken med urtedressingen i en bolle, og bland godt. Krydre med salt og pepper.
Varm sliderbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Riv kjøttet i mindre stykker med to gafler.
Fyll sliderbrødene med eple- og rødkålslawen, kjøttet og den syltede rødløken. Server friesene og ramsløkaiolien til.
Vel bekomme!