Indisk wrap med butter chicken og kålsalat, servert med tomatraita

Indisk wrap med butter chicken og kålsalat, servert med tomatraita

4.04 (70)
Under 30 min
11 Ingredienser
En klassisk indisk kyllingcurry med tomatraita pakkes i tortillalefser – et nikk til Mexico. To verdensdeler møtes på en tallerken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olivenolje
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
Rødløk
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Sukker
½–1 ts
Olivenolje
1 ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Rødløk
½ stk
Butter chicken-paste
1 glass
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 893 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 73 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Ha den strimlede kålsalaten og halvparten av løken i en serveringsskål. Bland saften fra den halve sitronen, ½–1 ts sukker, 1 ss olivenolje og litt salt i en skål. Vend dressingen inn i kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av rødløken, og stek videre i 1–2 minutter, til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe.   
Tilsett butter chicken-pasten, og stek videre i omtrent 1 minutt. Ha i crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten, yoghurten, persilladen og litt salt i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og tomatraitaen.
Vel bekomme!