Meksikanske fiskepinner i tortillaer med lettsyltet rødløk, friske grønnsaker og chilimajones
Laktosefri

Meksikanske fiskepinner i tortillaer med lettsyltet rødløk, friske grønnsaker og chilimajones

4.09 (75)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Mango
½ stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 842 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en skål, og rør inn saften fra limen og litt salt. La rødløken trekke i laken frem til servering. Rør om av og til.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll salatbladene og agurken i kaldt vann. Kutt salaten i grove biter, og agurken i terninger. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, den syltede rødløken og chilimajonesen.
Vel bekomme!