Laktosefri
Meksikanske fiskepinner i tortillaer med lettsyltet rødløk, friske grønnsaker og chilimajones
4.09 (75)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Meksikanske fiskepinner
400 g
Tortillalefser
4 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Mango
½ stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 842 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 95 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en skål, og rør inn saften fra limen og litt salt. La rødløken trekke i laken frem til servering. Rør om av og til.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll salatbladene og agurken i kaldt vann. Kutt salaten i grove biter, og agurken i terninger. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, den syltede rødløken og chilimajonesen.
Vel bekomme!