Pannestekt kveitefilet med hvitløksbakte reddiker og brokkoli, bearnéssaus og kokte poteter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- smør
Poteter
350 g
Brokkoli
½-1 stk
Reddiker
1 pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Kveitefilet m/skinn
375 g
Bearnéssaus
220 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 699 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 39 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del potetene i to, og stek dem i ovnen sammen med brokkolien for å spare tid og oppvask.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i staver. Kutt reddikene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien, reddikene og hvitløken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til brokkolien er gyllen.
Skjær skinnet av fisken, og del den i porsjonsstykker. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Krydre med salt og pepper.
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!