Pannestekt kveitefilet med hvitløksbakte reddiker og brokkoli, bearnéssaus og kokte poteter

Pannestekt kveitefilet med hvitløksbakte reddiker og brokkoli, bearnéssaus og kokte poteter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • smør
Poteter
350 g
Brokkoli
½-1 stk
Reddiker
1 pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Kveitefilet m/skinn
375 g
(Fisk)
Bearnéssaus
220 g
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 699 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 39 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Del potetene i to, og stek dem i ovnen sammen med brokkolien for å spare tid og oppvask.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i staver. Kutt reddikene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien, reddikene og hvitløken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til brokkolien er gyllen.
 Skjær skinnet av fisken, og del den i porsjonsstykker. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Krydre med salt og pepper. 
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!