Rask lasagne med frisk eplesalat

Rask lasagne med frisk eplesalat

4.08 (220)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
250 g
(Melk, Laktose)
Ferske pastaplater
½–1 pakke
(Egg, Hvete)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hjertesalat
1 stk
Rødt eple
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 785 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan ha bolognesen rett i formen uten å varme den, men da må du legge til 5 minutter steketid i ovnen.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
 Varm opp bolognesen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring (se tips).
 Fordel bolognesen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt, ildfast form, og avslutt med bechamelsausen. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp lasagnen med osten. Stek lasagnen midt i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
 Skyll hjertesalaten og eplet. Kutt salaten i grove biter, og eplet i små terninger. Bland salaten og eplet sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper. 
Vel bekomme!
Vel bekomme!