Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
Laktosefri

Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

4.38 (116)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Jasminris
½ pakke
Laksefilet
135 g
(Fisk)
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
(Soya, Hvete)
Mango
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Chilimajones
¼ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 873 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 96 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mangoterningene.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Tilbered halvparten av risen som anvist på pakken.
Skjær fisken i terninger, og ha den i en smurt ildfast form. Bland inn soya- og ingefærsausen, og stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til den er gjennomstekt. 
Skrell og kutt ønsket mengde av mangoen i terninger. Ha mangoen på en tallerken. Plukk bladene av salaten, skyll og tørken den. Fordel salatbladene utover tallerkenen. Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
Fyll salatbladene med risen, laksen og mango- og tomatterningene. Server korianderen, limebåtene og chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!