Laktosefri
Panert torsk med grove fries, blandet salat, remulade og sitron
4.23 (244)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
Poteter
350 g
Oregano
1 pakke
Panert torsk
360 g
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Sitron
1 stk
Remulade
1 pakke
Dill
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 733 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv litt sitronskall (kun det gule) over fisken for ekstra frisk smak, og smak til remuladen med sitronsaft og pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i grove staver. Fordel stavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn basilikum- og oreganokrydderet og litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 25 minutter.
Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.
Skyll tomaten og hjertesalaten. Kutt tomaten i båter, og plukk av salatbladene. Bland sammen tomaten og salaten i en bolle, og ha over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Kutt sitronen i båter, og ha remuladen i en serveringsskål. Grovhakk dillen, og server den, sitronbåtene og remuladen til retten.
Vel bekomme!