Salsicciaboller med tomatrisoni og brokkoli, servert med lett urtedressing
4.1 (307)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- sukker
Risoni
150 g
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Spinat
50 g
Smør
1 ss
Brokkoli
½–1 stk
Salsicciadeig
300 g
Urtedressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 705 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 62 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en litt løsere konsistens på tomatrisonien, kan du spare på litt av kokevannet, og røre litt av det inn i den ferdige tomatrisettoen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered risonien som anvist på pakken.
Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Fordel brokkolien på den ene siden av et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Kutt av et hjørne på salsicciadeigposen, og klem ut små boller på den andre siden av stekebrettet. Stek brokkolien og kjøttbollene midt i ovnen i 10–12 minutter.
Skrell og finhakk løken. Skyll og del tomatene i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olivenolje. Stek løken og tomatene i 2–3 minutter, til tomatene har begynt å falle fra hverandre og sluppet væske. Smak til med salt, pepper og et par klyper sukker. Vend inn den ferdigkokte risonien, 1 ss smør og spinaten, og fordel de ovnsbakte kjøttbollene og brokkolien over.
Server urtedressingen til retten.
God middag!