Crispy kyllinglårbiff med jasminris og salat med chilidressing, servert med kinesisk dippsaus
Laktosefri

Crispy kyllinglårbiff med jasminris og salat med chilidressing, servert med kinesisk dippsaus

4.1 (134)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Hjertesalat
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Lime
½ stk
Chilimajones
⅓ pakke
(Egg, Sennep)
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 664 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn grovhakket koriander i risen for ekstra smak.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm og sprø. 
 Skyll og tørk salaten, og kutt den i strimler. Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Del limen i to, og kutt den ene halvparten i båter. Ha chilimajonesen i en serveringsskål, og press over saften fra den andre halve limen. Smak til dressingen med salt og pepper, og vend inn de revne gulrøttene og salatstrimlene.  
 Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server limebåtene og den kinesiske dippsausen til retten. Dryss korianderen over retten. 
Vel bekomme!