Svinefilet med røkt paprika, fullkornscouscous og stekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri

Svinefilet med røkt paprika, fullkornscouscous og stekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

3.95 (130)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Filetstykke av svin
300 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 589 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 55 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også skjære kjøttet i strimler eller tynne skiver, og steke det med grønnsakene.

 Tilbered couscousen som anvist på pakken.  
 Skyll, rens og kutt paprikaen og squashen i jevnstore terninger. Skrell og kutt rødløken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter, og ha dem over i en bolle. Hold grønnsakene varme fram til servering.  
 Krydre kjøttet med paprikakrydderet. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Brun kjøttet raskt på alle sider, og skru ned varmen til middels varme. La kjøttet hvile under lokk i stekepannen i omtrent 4 minutter, eller til det er gjennomstekt. Del kjøttet i to på langs før servering.
 Sil vannet av den ferdigkokte couscousen, og krydre med salt og pepper. Vend inn buljongen og de stekte grønnsakene.   
 Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!