Pulled jalapeno pork-burger med barbecuesaus, servert med eple-coleslaw, fersk mais og potetbåter
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Sous vide svinebog med jalapeno
400 g
Barbecuesaus
75 g
Fersk mais
1 stk
Smør
1 ts
Hodekål
150 g
Norsk eple
½–1 stk
Crème fraîche
½ pakke
Sennepsvinaigrette
½ pakke
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 896 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke maisen i en stekepanne på høy varme med litt smør etter at den er ferdig trukket. Stek maisen i omtrent 2 minutter, til den er lett gyllen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp 2 liter lettsaltet vann i en stor kjele.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene øverst i ovnen i 20–25 minutter.
Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det under potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.
Skru ned varmen på kjelen med det lettsaltede vannet til middels varme. Ta av bladene på maiskolben, og la maisen trekke i vannet i omtrent 15 minutter. Kutt maisen i to eller tre på tvers, og server den med 1 ts smør og litt salt.
Kutt hodekålen i tynne strimler, eller grovriv den på et rivjern. Skyll og kutt eplet i terninger, eller grovriv det på et rivjern. Bland crème fraîchen og sennepsvinaigretten i en serveringsskål, og vend inn kålen og eplet. Smak til med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter.
Vel bekomme!
Vel bekomme!