Glutenfri
Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med basmatiris
4.27 (592)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
Basmatiris
135 g
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Matfløte
200-300 g
Tikka masala-paste
½–1 glass
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 827 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel brokkoli- og blomkålbukettene, paprikaen og løken i en ildfast form. Del kyllingen i to, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
Rør sammen matfløten, tikka masala-pasten, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 12–15 minutter.
God middag!
God middag!