Taco med pulled teriyaki pork, maistortillaer og syrlig coleslaw, servert med chilimajones
Laktosefri

Taco med pulled teriyaki pork, maistortillaer og syrlig coleslaw, servert med chilimajones

3.96 (78)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Maistortillaer
1 pakke
Teriyakisaus
½–1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Rødløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Lime
½–1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Grønnkål
50 g
Sukker
½ ts
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 674 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 g varmluft.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. 
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Del limen i to, press saften fra den i en serveringsskål, og ha i ½ ts sukker. Vend inn løken, gulroten, rødkålen og grønnkålen, og la det hele trekke i dressingen til resten av retten er ferdig.
 Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ta kjøttet ut av ovnen når det har gått 10 minutter, riv det fra hverandre med to gafler, og vend inn teriyakisausen. Ha kjøttet tilbake i ovnen, uten aluminiumsfolien, og stek det videre i omtrent 5 minutter sammen med maistortillaene. 
Server chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!
Vel bekomme!