Laktosefri
Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker og curry- og mangodressing
3.91 (111)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Tobladssalat
50 g
Curry- og mangodressing
½ pakke
Gul løk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tortillalefser
2–4 stk
Villrisblanding
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 987 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 106 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Snu kyllingen og grønnsakene halvveis i steketiden, så de blir jevnt stekt.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skrell og kutt løken i grove biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Fordel kyllingen, løken og paprikaen utover en smurt ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i 15–20 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og legg dem i ovnen når det gjenstår 5 minutter av kyllingen og grønnsakenes steketid.
Skyll salaten. Fyll tortillalefsene med risen, salaten, kyllingen og de ovnsbakte grønnsakene. Topp med curry- og mangodressingen.
God middag!