Asiatisk suppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød
Laktosefri

Asiatisk suppe med kylling

med pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød
4.38 (92)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Asiatisk suppebase
700 g
(Melk)
Srirachasaus
½ pakke
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
623 kcal
Fett:
25 g
Karbohydrater:
60 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Varm opp suppen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring. Smak til med srirachasausen.  
Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Ha gulroten i suppen, og la suppen småkoke på middels varme i 5–10 minutter. Tilsett pak choyen i suppen 3–4 minutter før servering. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Smak til med salt og pepper, og ha kyllingen over i suppen.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp suppen med korianderen, og server limebåtene til retten.  
Vel bekomme!