Tempurafisk med perlecouscous og wokket savoykål, servert med kremet eplesalat

Tempurafisk med perlecouscous og wokket savoykål, servert med kremet eplesalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Tempurafisk
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Rødt eple
1 stk
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Savoykålblanding
300 g
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 699 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 96 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også kutte eplet i skiver og wokke det, og servere urtedressingen som saus til retten.

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Tilbered perlecouscousen som anvist på pakken.  
 Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–14 minutter, eller til den er gjennomvarm og paneringen er sprø.  
Skyll og kutt eplet i tynne staver eller terninger. Ha urtedressingen i en skål, og vend inn eplene.
 Sil vannet av den ferdigkokte perlecouscousen, og vend inn grønnsaksbuljongen og persilladen.    
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek savoykålblandingen og edamamebønnene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt.
Bland perlecouscousen og de wokkede grønnsakene, og topp fisken med eplesalaten.
Vel bekomme!