Osteravioli i kremet saus med squash, tomat og bacon

Osteravioli i kremet saus med squash, tomat og bacon

4.06 (294)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje
Rødløk
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Tomat
1 stk
Bacon
150 g
Matfløte
2 dl
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Pastavann
½ dl
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 748 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Skrell og kutt rødløken i to på langs, og deretter i tynne skiver. Skyll og kutt squashen og tomaten i terninger.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet, squashen og rødløken i 5–6 minutter, til baconet er sprøtt. Ha i matfløten, grønnsaksbuljongen og tomatterningene, og la det småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt og pepper.
 Tilbered raviolien som anvist på pakken. Spar på omtrent ½ dl av pastavannet før du siler av pastaen.
 Spe pastavannet i den kremede sausen litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse. Vend inn raviolien før servering.
Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!
Vel bekomme!